Održana sjednica Žirija za Izbor sportiste godine OK BiH 2021

U jeku priprema za 10. Izbor sportiste godine u organizaciji Olimpijskog komiteta BiH, održana je sjednica Stručnog žirija za „Izbor sportiste godine 2021.“ Stručni žiri predstavljaju članovi Komisije za vrhunski sport Olimpijskog komiteta BiH koju čine renomirani sportisti i sportski radnici.

 

Sportski strukovni savezi BiH su za 10. Izbor sportiste godine na adresu Olimpijskog komiteta dostavili veliki broj prijava među kojima su se našli mnogi eminentni sportisti i sportski radnici, učesnici i osvajači svjetskih i evropskih odličja.

 

Veliki broj prijava za sve ponuđene kategorije predstavile su veliki izazov za žiri koji je nakon detaljnog razmatranja sastavio listu prijedloga po kategorijama za „Izbor sportiste godine 2021.“ Konačnu listu nagrađenih će potvrditi Izvršni komitet Olimpijskog komiteta BIH.

 

Deseta po redu Manifestacija „Izbor sportiste godine 2021.“ u organizaciji Olimpijskog komiteta BiH, će se održati 08. decembar 2021. godine sa početkom u 19:30 u Multimedijalnoj sali Olimpijskog komiteta BiH uz direktan prenos FACE TV.

 

Prijavite se na newsletter Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine