POWER UP! Athlete 365+ Online radionica

Athlete365 Career+ Power Up radionice su kreirane za sportiste koji žele da istraže razne prilike dualnih karijera počevši od samoevaluacije svojih sposobnosti i najpogodnijih mogućnosti izgradnje buduće uspiješne karijere.

Online radionica je podijeljena na 4 sesije koje se u najvećoj mjeri oslanjaju na „action-based“ metode učenja a tokom kojih će učesnici imati priliku upoznati sami sebe pobliže igru, pričanje priča, diskusiju i samoispitivanje.

Ove radionice su otvorene za sve širom svijeta, a posebno su kreirane za sportiste i njihovu pratnju.  

Više o radionicama možete pročitati ovdje. 

Zašto da učestvujete na PowerUp radionicama?

  • unaprijeđenje vlastitog znanja, sposobnosti, samopouzdanja i vještina liderstva. Kako budete prolazili kroz razne vježbe i zadatke, pronaći ćete svoje Super moći i kakav pozitivan učinak možete imati po svijet i vaše okruženje.
  • prepoznat ćete svoje jedinstvene karakteristika, ponašanje, prednosti, interese, vještine, vrijednosti, motivacije i sve ih smjestiti na jedno mjesto „MOJA MAPA“.
  • izgradit ćete svoju ličnu biblioteku ključnih riječi i karakteristika kojima ćete se moći služiti u vašoj izgradnji buduće karijere (umrežavanje, CV, itd.).
  • moći ćete prepoznati koje su to vaše odlike, iskustva, vrijednosti i vještine koje ste izgradili kao sportisti a koje ćete moći transferirati na tržište rada.  
  • prepoznati određene interese, karijerne prilike, i struku koja bi bila u skladu sa vašim strastima i interesima.  

Da biste učestvovali u radionicama potrebno je da se registrujete putem linka na Athlete365 web stranici ili klikom ovdje.

Radionica je u organizaciji Athlete365 i dostupna je na engleskom jeziku i u više termina:
12, 13, 14 i15 april u 8:00
12, 13, 14 i15 april u 21:00
27, 28, 29 i 30 september u 8:00
27, 28, 29 i 30 september u 21:00

Prijavite se na newsletter Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine