Poziv za dostavljanje aplikacija u okviru ELIT-in online edukacije

U okviru realizacije Erasmus + sport projekta ELIT-in, koji se bavi transverzalnim vještinama sportista, te kako iste mogu sportistima pomoći u njihovoj dualnoj karijeri, kreiran je online ELIT-in edukativni program. U okviru projekta, online edukacija će

U okviru realizacije Erasmus + sport projekta ELIT-in, koji se bavi transverzalnim vještinama sportista, te kako iste mogu sportistima pomoći u njihovoj dualnoj karijeri, kreiran je online ELIT-in edukativni program. Ovaj program su kreirali stručnjaci diljem Evrope, od Španije, Portugala, Francuske, Slovenije, Italije i Bosne i Hercegovine.

U okviru projekta, online edukacija će biti besplatna, te Olimpijski komitet OK BiH kao partner u realizaciji ovog projekta može obezbijediti određen broj učesnika za ovu edukaciju.

Stoga, dragi sportisti, ako ste zainteresovani da nešto više naučite o

Komunikaciji
Poduzetništvu
Radnoj etici
Pregovaranju
Riješavanju problema
Timskom radu
Upravljanju vremenom

molimo vas da se prijavite do 03.02.2020. godine, na e-mail adresu: aela@okbih.ba. Dovoljno je za početak da u mailu napišete svoje ime i prezime i razlog zbog kojeg želite učestvovati u online edukaciji.

Bitno je spomenuti da svi učesnici koji budu uspješno završili online edukaciju će dobiti Certifikat o uspješno odslušanoj edukaciji u sklopu Erasmus + sport projekta ELIT-in.

Više o projektu, te i o samim modulima možete pogledati na web stranici: https://www.elit-in.net/

 

Prijavite se na newsletter Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine