Uručeno priznanje BH Telecomu, dugogodišnjem partneru OK BiH

Čelnici Olimpijskog komiteta BiH, predsjednik akad. prof. dr Izet Rađo, potpredsjednici gosp. Marijan Kvesić, prof. dr Milanko Mučibabić i generalni sekretar doc. dr Said Fazlagić posjetili su višedecenijskog partnera, BH Telecom, koji nesebično podržava sport i Olimpijski pokret u Bosni i Hercegovini. U ime BH Telecoma, delegaciju su primili Eldar Islamagić, v.d. izvršni direktor i Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku.

Tokom jednočasovnog sastanka, predstavljen je ažuran rad i aktivnosti Olimpijskog komiteta BiH koji svih ovih godina ulaže napore za izgradnju i unaprjeđenje sportskog sistema Bosne i Hercegovine. Takođe, ovom prilikom je uručena Plaketa – priznanje BH Telecomu za doprinos i partnerstvo na zajedničkom putu ka unaprjeđenju i razvoju sportskog sistema. Ovim gestom OK BiH je iskazao zahvalnost BH Telecomu u ime krovne sportske institucije i svih sportista i sportskih saveza BiH na izuzetnoj višedecenijskoj saradnji, podršci i ulaganju u vrhunski sport i sportiste.

Tema razgovora bio je i nastavak uspješne zajedničke saradnje u predolimpijskom periodu i putu ka Olimpijskim igrama Pariz 2024.

Prijavite se na newsletter Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine